3,5 veckor

 

 

Texterna kring varje kattunge är skrivna av fodervärd Yvonne Jangelind

 

 

 

SE*Pawsome Rinaldo, hane

 

Rinaldo har lurvig päls som står rakt ut och ger honom ett busigt uttryck. Kanske står pälsen rakt ut för han busar hela tiden.. Han” jabbar” med syskonen, kan redan nu hoppa några centimeter framåt och till och med bakåt (utan att trilla omkull). Kanske i kaxigast laget. Igår bet han mamma katt i öronen tills hon fick nog. Milla brottade ner kullens busfrö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Madame Butterfly, hona

 

Madame Butterfly passerade 400 gram gränsen först, och är fortfarande tyngst av tjejerna i gänget. Ser lite trumpet ”butter” ut, vid fotografering och vägning men är väldigt social redan nu och otroligt mysig. Älskar att undersöka ny territoriet, som utökats till bolåda med hage, men ser till att behålla sin plats vid mamma katts bästa spene. Går redan stadigt ganska stadigt på svårt underlag i form av mjukt duntäcke.

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Tosca, hona

 

Tosca är en nyfiken dam som följer varje rörelse utanför hagen. Hon prövar oförskräckt nya saker och att hon ramlade pladask med magen i majsvällingen, när maten serverades på fat för första gången verkade inte bekomma henne det minsta, bara marschera vidare till mamma katt för hjälp med rengöring av pälsen på magen. Tosca är annars den i kullen som var först med att tvätta sig själv noggrant, men…när det gäller hela magen räcker inte hennes lilla tunga till.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Otello, hane

 

Otello verkar vara kullens klättrare, redan i bo-lådan försökte han klättra upp i hörnen och oförskräckt försöker han ta sig upp på små högar som täcket under honom kan utgöra ibland. Försöker ta sig upp på fodervärdens ben.. men det går inget vidare. Otello är nu tyngst i kullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Aida, hona

 

Söta Aida vill gärna tillbringa tid i någons famn. Först med att klättra ur bolådan, först med att lapa majsvälling själv. Ett litet underverk som verkligen går skäl för benämningen ”liten men stark”. Väldigt charmig tjej.