5,5 veckor

 

 

Texterna kring varje kattunge är skrivna av fodervärd Yvonne Jangelind

 

 

 

SE*Pawsome Rinaldo, hane

 

Rinaldo klättrade direkt upp i klöspelaren, väl uppe på toppen ropade han på sin mamma som fick hjälpa honom ner. Älskar nyheten köttfärs som kommit på menyn i katthagen, en riktigt bra dag lyckas han äta upp hälften innan syskonen ens kommit fram till matskålen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Madame Butterfly, hona

 

Madame Butterfly har denna veckan fått nya smeknamnet Batman. Den unga damen är lika cool som en superhjälte, och är hon väldigt lik Batman. Mme Butter busar vilt med sina syskon, men sitter lugnt stilla när det är dags för vägning eller kloklippning. Madammen var därtill först i kullen med att bajsa i toalådan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Tosca, hona

 

Tosca tvättar sig ofta och är nog den i kullen som lägger mest tid på att hålla sig ren utan hjälp från mamma katt. Hon lapar majsvälling så försiktigt så det nästan inte stänker alls, ”spolar” noggrant efter sig i i toalådan. Busar vilt med så fort det ges tillfälle, hittas nästan alltid vid sidan av sin bror Otello i hagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Otello, hane

 

Otello är en stadig kille som senaste dagarna tränat hårt på att springa i sidled med uppskjuten rygg. Fort går det och det händer allt som oftast att han springer rätt in i hagen med ett brak. Han klättrar högt på klöspelaren och rusar ner som han sett spöken utanför hagen. Har spring i benen också vid vägningen så senast veckan har det blivit lite ungefärliga vikter - 620 eller 625 gram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE*Pawsome Aida, hona

 

Aida var först i kullen med att klättra ur bolådan och att kissa på toalådan. Ett busig tjej som ser till att bli upplyft ur hagen så fort tillfälle ges. Lägger sig gärna på rygg för att bli killad på magen. Aida är bra på att smyga sig på sina syskon (eller andra byten). Älskar all mat som serveras på 5 veckors menyn – Köttfärs, RC Baby kitten torrfoder/mousse och majsvälling såklart.